Sisältöön »

Heinämäki Oy - ohutlevytekniikan monipuolinen osaaja

 

Vankka kokemus ohutlevy- ja rakennuspeltitöistä

Heinämäki Oy on osaava ohutlevykonepaja, joka valmistaa ohutlevytuotteita alihankintana teollisuudelle.

Tuotteitamme ovat

Valmistamme myös teollisuuden yksittäissarjatuotteita ja suoritamme sarjatuotteiden kokoonpanoa. Normaalin teräslevytuotannon lisäksi työstämme levytyötä myös ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista ja kuparista.

Palvelemme

Palvelemme asiakkaitamme nopealla aikataululla, joustavasti ja laadukkaasti. Etsimme tuotantoteknisiä ja taloudellisia rakenneratkaisuja tuotteille yhdessä asiakkaiden kanssa. Valttejamme ovat pitkäaikainen kokemus ja korkea ammattitaito. Takaamme luotettavat toimitukset ja korkean laadun työllemme.

Ohutlevyajan palvelukonepaja

Yritys on kehittynyt vakaasti pienestä peltisepänyrityksestä konekannaltaan nykyaikaiseksi, teollisuutta hyvin palvelevaksi ohutlevyalan palvelukonepajaksi.

Historia

Kaino Heinämäki perusti oman yrityksen vuonna 1958 Jokioisille, omakotitalon 20 neliön piharakennukseen. Ensimmäiset työt olivat tyypillisiä savupiippujen pellityksiä ja peltikattojen tekoa rakennusliikkeille ja yksityisille rakentajille.

Oma erikoisartikkeli olivat peltiset vesisaavit. Yritystä laajennettiin samalle tontille 1968.

Laadukkaista peltikatoistaan tunnettu yritys toimi jo 1960-luvulla koko Lounais-Hämeen alueella ja laajemmallakin. Toimitilaa piti saada lisää ja näin valmistui 1977 uusi teollisuushalli varastoineen nykyiselle paikalleen Hongistonkujalle.

 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä / Pyydä tarjous täyttämällä alla oleva lomake.
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Jätä tämä tyhjäksi