Vankka kokemus ohutlevy- ja rakennuspeltitöistä

Heinämäki Oy on osaava ohutlevykonepaja, joka valmistaa ohutlevytuotteita alihankintana teollisuudelle. Tuotteitamme ovat erilaiset ohutlevyprofiilit, rakennusten julkisivuverhoukset sekä teollisuuden ohutlevyleikkuut, aukotukset ja taivutukset. Valmistamme myös teollisuuden yksittäissarjatuotteita ja suoritamme sarjatuotteiden kokoonpanoa. Normaalin teräslevytuotannon lisäksi työstämme levytyötä myös ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista ja kuparista.

Palvelemme asiakkaitamme nopealla aikataululla, joustavasti ja laadukkaasti. Etsimme tuotantoteknisiä ja taloudellisia rakenneratkaisuja tuotteille yhdessä asiakkaiden kanssa. Valttejamme ovat pitkäaikainen kokemus ja korkea ammattitaito. Takaamme luotettavat toimitukset ja korkean laadun työllemme.

Yritys on kehittynyt vakaasti pienestä peltisepänyrityksestä konekannaltaan nykyaikaiseksi, teollisuutta hyvin palvelevaksi ohutlevyalan palvelukonepajaksi.

Historia

Kaino Heinämäki perusti oman yrityksen vuonna 1958 Jokioisille, omakotitalon 20 neliön piharakennukseen. Ensimmäiset työt olivat tyypillisiä savupiippujen pellityksiä ja peltikattojen tekoa rakennusliikkeille ja yksityisille rakentajille.

Oma erikoisartikkeli olivat peltiset vesisaavit. Yritystä laajennettiin samalle tontille 1968.

Laadukkaista peltikatoistaan tunnettu yritys toimi jo 1960-luvulla koko Lounais-Hämeen alueella ja laajemmallakin. Toimitilaa piti saada lisää ja näin valmistui 1977 uusi teollisuushalli varastoineen nykyiselle paikalleen Hongistonkujalle.

 

Heinämäki Oy


Hongistonkuja 2
31600 Jokioinen

Puh. (03) 438 3660
Fax (03) 438 4660
toimisto(a)heinamaki.fi
www.heinamaki.fi